Anıl Acurman aday adaylığı başvurusunu yaptı!

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Av. Anıl Acurman, CHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvuru dosyasın teslim etti.

Kentimizin tanınan avukatlarından ve CHP’de uzun yıllardır siyaset yapan Av. Anıl Acurman, Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için bugün CHP Genel Merkezi’ne gitti.

GELECEĞİMİZİ GERİ ALMAK İÇİN

Geçtiğimiz cumartesi günü aday adaylığını açıklayan Acurman, genel merkeze dosyasını teslim ederek adaylık işlemlerini de tamamlamış oldu. Acurman, “Milletvekili aday adaylığı başvurusunu bugün tamamladık. Bundan sonraki süreçte ise 24 Haziran'a kadar Geleceğimizi Geri Almak için durmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

07 May 2018 - 18:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.