Başiskele ilçesinde Moda Pazarı kurulacak

Kocaeli sınırları içerisinde bulunan Başiskele Belediyesi ilçe için önemli bir projeyi faaliyete sokuyor.

Başiskele ilçesinde Moda Pazarı kurulacak
Haber albümü için resme tıklayın

MODA PAZARLARI KURULACAK

Başiskele ilçesinde önümüzdeki Ağustos ayının ilk haftasından itibaren her Pazar günü “Moda Pazarı” kurulacak. Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda hizmet verecek olan moda pazarında tüm ünlü markalar da dahil olmak üzere tekstil ürünleri satışa sunulacak. Başiskele Belediyesi tarafından oluşturlan pazarda tüm kıyafet, ayakkabı, çanta, aksesuar ve her türlü tekstil ürünü ihtiyaçları karşılanabilecek.

KOMŞU İLLERDEN ESNAF

Moda Pazarı’nda Başiskele’nin yerel pazarcılarının yanı sıra, Kocaelili pazarcılar, İstanbul ve Yalova gibi çevre illerden konfeksiyon ve tekstil ürünleri satan pazarcı esnafı da tezgah açacak.

TİCARİ HAYATA KATKI

Konu hakkında Temmuz ayı belediye meclis toplantısında ilk kez konuyu gündeme taşıyan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Moda pazarında çok talep gören markaları Pazar esnafına sattırabilmek istiyoruz. Özellikle ilçemizdeki kadınların çok istediği bir proje bu. Başiskele’nin ticari hayatına da büyük katkı sağlayacak.” İfadelerini kullandı

Güncel Kocaeli haberleri için tıklayınız

26 Tem 2019 - 21:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.