Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir oldu

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin neredeyse belli olmasıyla birlikte AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak olan gösterilen Hamşa Şayir resmi olmayan sonuçlara göre seçimin kazananı oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir oldu
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarının açıklanması neredeyse bitti. AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hamza Şayir, oyların yüzde 52’sini alarak Dilovası Belediye Başkanı oldu.

AK PARTİ’YE KOŞTU

Şayir, resmi olmayan sonuçları alır almaz soluğu AK Parti İl Başkanlığı’nda aldı. Şayir’in sevincine; eşi Nurcan Şayir, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut da eşlik etti.

31 Mar 2019 - 23:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.