Aktaş baş müfettiş oldu!

Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktaş, 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesinin ardından teftiş kuruluna başmüfettiş olarak atandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde uzun yıllardır çeşitli şubelerde görev yapan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesinden sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Akif Aktaş geçtiğimiz aylarda terfi alarak 1.sınıf Emniyet Müdürü oldu. Aktaş'ın yerine İstihbarat Şube Müdürlüğünden sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Nail Düzcü atanmıştı.Önceki gün de Aktaş Teftiş kurulu başkanlığına baş müfettiş olarak atandı.

16 Mar 2018 - 07:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.