Suçlulara Kocaeli’de geçit yok!

Vali Hüseyin Aksoy, geçtiğimiz yıl ilimizde yapılan operasyonları kamuoyu ile paylaştı. Aksoy, suçluların Kocaeli’den geçemeyeceğinin altını çizdi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, geçtiğimiz yıl emniyet ve jandarma personelinin suçlulara göz açtırmadığını ifade etti. Geçtiğimizin yılın yapılan operasyon bilgilerini ve sonuçlarını kamuoyuna duyuran Aksoy, etkin mücadelenin süreceğinin de altını çizdi. Terör örgütleriyle Emniyet Müdürlüğü 3.807, Jandarma Komutanlığı ise 1.595 personeli ile toplamda 5.402 güvenlik elamanlarının ilimizde görev yaptığını söyleyen Aksoy, FETÖ’den 336 kişinin tutuklandığı bilgisine de yer verdi.

360 BİN KAÇAK SİGARA 

Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının Kaçakcılıkla Mücadele kapsamında yapmış oldukları  başarılı 275 operasyon neticesinde;  904 şüpheli şahsın gözaltına alındığını,110 kişinin tutuklandığını, 141 kişinin Adli Kontrol ile bırakıldığını ve firari olan 115 kişininde titizlikle arandığını sözlerine ekleyen vali Aksoy; bu operasyonlarda, 360 bin 599 paket kaçak sigaranın, 92 bin 880 Makaron, 440 paket nargile tütünü, 110 bin 709 litre kaçak akaryakıt, 214 bin 920 Kg. karışımlı akaryakıt, 229 bin 193 adet kaçak oyuncak, 820 adet sahte sikke, 461 adet, tabanca fişeği, 105 adet sahte para, 92 şişe kaçak içki ,45 adet şarjör, 41 adet tabanca, 22 adet sikke ve10 adet cep telefonun yakanlıdığı bilgisini verdi.

FETÖ’DEN 336 KİŞİ TUTUKLANDI 

Trafiğin güvenli olması demek bireylerin ve toplumun güvenli olması demektir diyen Vali Aksoy, ülkemizde taşımacılığın büyük bir bölümünün karayolu ile yapıldığını, nüfusumuzun hızla arttığını  ve buna paralel olarak da araç sayısının arttığına değinerek, trafik sorunlarının çözümü noktasında güvenlik birimlerinin yapmış olduğu hizmetlerin 1 yılını değerlendirdi. Terörle Mücadelede FETÖ-PYD Terör örgütlerine yönelik olarak yapılan 1 yıllık çalışmalara da değinen Aksoy, 1611 kişinin gözaltına alındığını, 336 kişinin tutuklandığını, 983 kişinin kontrollü, 160 kişinin serbest bırakıldığını, 102 kişinin ise arandığını, PKK-IŞİD ve sol terör örgütlerine dönük olarak Polis ve Jandarma bölgelerinde operasyonel çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirtti.

13 Tem 2018 - 11:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.