AK Parti İstanbul seçimlerine suç duyurusunda bulunacak

AK Parti Genel Merkezi İstanbul seçim sonuçlarının tekrarlanması kararının ardından Sorumlular ile ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

AK Parti İstanbul seçimlerine suç duyurusunda bulunacak
Haber albümü için resme tıklayın

AK PARTİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Yüksek Seçim Kurulu dün AK Parti'nin İstanbul’a yönelik itirazlarını değerlendirip Büyükşehir Belediye Seçimlerinin tekrarı kararını verdi. YSK’nın bu kararı ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. YSK’nın İstanbul kararı sonrası AK Parti suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

"YSK KARARI İLE RAYA ALINDI"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, YSK'nın İstanbul kararına ilişkin, " Biz de tek tek sorumlularla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Bu karar olmasaydı gelecek süreçlerde doğru düzgün, güvenlikli bir şekilde seçim yürütmek gerçekten çok zor olurdu. Raydan çıkan bir şey vardı, YSK kararı ile raya alındı." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

07 May 2019 - 12:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.