Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nden Avrupa’ya ihracat artıyor

Kocaeli Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projesi  olan, Akmeşe yolu üzerinde kurulu bulunan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı ve Metraco İth.İhr.A.Ş. proje ortaklığında sürdürülen ihracat çalışması artarak devam ediyor.

Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nden Avrupa’ya ihracat artıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde tanınmış markalara satışı yapılan kaliteli ve katma değeri yüksek konfeksiyon ürünlerinin üretildiği Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi‘nde Hollanda ağırlıklı “Scotch&Soda” markası başta olmak üzere çeşitli ürünlerin üretimi sürüyor.

BİRÇOK ÜLKEYE DAĞITIM

Geçen yıl 350 bin adet üretilen konfeksiyon ürün sayısının, bu yıl yükseltilen hedef proje ile 550-600 bine ulaşması bekleniyor. Ortalama olarak temel ürünlerde yıllık 400 bin civarında üretim yapılan konfeksiyon bölümünde; dağıtım merkezi olan Hollanda Dağıtım Merkezi’nden Japonya, Yeni Zelanda, Avustralya, Avrupa, Ortadoğu, Güney Asya ülkelerine dağıtım yapılıyor.

118 engelli ile üretimlerin gerçekleştiği Bizimköy Engelller Üretim Merkezi’nde,  yeni yatırımlar ile yeni istihdam alanları oluşturulan projede,   yeni kurulan konfeksiyon, kesimhane ,baskı ,nakış ve soft yıkama bölümlerinin önceki ay sonunda hizmete girdiği açıklandı.

05 Tem 2018 - 14:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.