İki ilçede su kesintisi yaşanacak!

İSU Kocaeli Gebze ve Çayırova ilçelerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.

KOCAELİ 2 İLÇEDE SU KESİNTİSİ

İSU yaptığı açıklamada, Kocaeli’nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde bulunan 1200 mm çaptaki içme suyu isale hattındaki arıza sebebiyle bugün(21 Ağustos) 09.00 ile 19.00 saatleri arasında su kesintisini yaşanacağını duyurdu.

SU KESİNTİSİ YAŞANACAK BÖLGELER

Gebze-Adem Yavuz,Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuzselim, Ulus ve Hürriyet Mahallelerinin üst kotları - Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafapaşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arap Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallim ve Tavşanlı mahallelerinin tamamı - Mevlana ile İstasyon Mahallesinin bir kısmı

Gündem haberleri için tıklayın

21 Ağu 2019 - 10:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.