MHP İl Başkan Yardımcısı istifa etti!

Gündemdeki rüşvet tartışmalarının ardından MHP İl Başkan Yardımcısı Doğan Bekiroğlu görevinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP’DE ŞOK İSTİFA

Dün akşam saatlerinde MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem'in bir vatandaşla diyalogunun yer aldığı video gündeme geldi. Videodaki silah ruhsatı ve rüşvet konuşmaları büyük ses getirdi. Videonun yayınlanmasının ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bunun FETÖ'nün oyunu olduğu dile getirdi. Bu yaşananların ardından MHP'de bir isim istifa ettiğini duyurdu.

“MHP ÜYESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

MHP İl Yönetiminde ve İl Başkan Yardımcılığı görevinde yer alan Avukat Doğan Bekiroğlu istifasını şu ifadelerle duyurdu:“Değerli dostlarım , büyüklerim , kardeşlerim gönlümün sevdası olan Milliyetçi Hareket Partisinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim ve her daim partimin daha iyi olması için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim ve her daim Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olarak kalmaya devam edeceğim. Uzun yıllardır partimin İl Yönetiminde görev yapmaktayım. An itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcılığından ve İl Yönetiminden istifa ediyorum. Bu süreçte görev gereği kime hakkım geçmiş ise hakkım sonuna kadar helal olsun.”

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

11 Ara 2019 - 21:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.