Sibel Gönül: İzmit'i sokak sokak biliyorum

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Muhasebeciler Günü dolayısıyla mali müşavirlere ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette açıklamalarda bulunan Gönül, "İzmit’i sokak sokak biliyorum diyebilirim" dedi.

Sibel Gönül: İzmit'i sokak sokak biliyorum
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Muhasebeciler Günü olması nedeniyle Mali Müşavir Serdar Atasever ve Ayşegül Atasever’i bürolarında ziyaret etti. Muhasebeciler gününü kutlayan başkan adayı Gönül, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğinin değerini bütün halkımız bilmekte ve takdir etmektedir. Aynı şekilde bizlerde belediyeciliğin önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. Çok önemsediğimiz İzmit inşallah güzel dokunuşlar ile daha da güzel olacak” dedi. Başkan adayı Mimar Sibel Gönül, günün anısına, Mali Müşavirlere hediye takdim etti.

'İZMİT'İ SOKAK SOKAK BİLİYORUM'

Ziyarette açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Öncelikle gününüzü tebrik ederim. Bu şehrin yetiştirdiği bir ablanız olarak her bir mahallemizin dokusunu ve hikayesini biliyorum. İzmit’i sokak sokak biliyorum diyebilirim. İzmit’in içinde yaşıyorum. İzmit inşallah güzel dokunuşlar ile daha da güzel olacak. İzmit’te güzel dostluklarımız var. Siyasetimizi de çok temiz yaptık Allah’a şükür” ifadelerini kullandı.

03 Mar 2019 - 13:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.