Kayıp gazetecinin son görüntüleri ortaya çıktı!

Amerika’nın Washington Post gazetesi internet sitesinden Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’na giriş görüntülerini yayınladı.

2 Ekim'de ülkesinin İstanbul'daki Başkonsolosluk binasına girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsü yayınlandı.

Washington Post gazetesi, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim saat 13.14'te  konsolosluğa giriş anını gösteren bir fotoğraf yayınladı. Gazeteye göre bu fotoğraf başkonsolosluğu gözetleyen 6 kameradan birisinden elde edildi. Emniyet Müdürlüğü standart bir prosedür olarak tüm konsolosluklara kamera sistemi kuruyor.

KONSOLOSLUKTAN ÇIKTIĞINA DAİR GÖRÜNTÜ YOK

Suudi Arabistanlı yetkililer kendi kameralarının çalışmadığını belirtmişti. Görüntülerde Cemal Kaşıkçı’nın siyah ceketli kişi olduğu belirtiliyor.  Washington Post görüntünün konuyu yakından takip eden bir kişi tarafından paylaşıldığını açıkladı. Kaşıkçı'nın konsolosluktan çıkıp çıkmadığına ilişkin bir görüntü henüz yok.

09 Eki 2018 - 09:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.