FETÖ'den 2 tutuklama

Kocaeli'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, 'ByLock' kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 2’si tutuklandı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığın’ca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün iletişim ağı olan ‘Bylock’ kullandığı gerekçesiyle sabah saatlerinde 12 kişi gözaltına alınmıştı. Sabah saatlerinde emniyetteki işlemleri tamamlanarak Kocaeli Adliyesine sevk edilen 12 kişiden İ.D ve R.A isimli 2 kişi tutuklandı. 10 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

17 Eki 2017 - 16:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.