Bir yıldır aracını arıyor

Körfez'de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında aracı çalınan Seyfullah Çamkıran adındaki vatandaş, bir yıldır aracını hiç bir yerde bulamadığını söyledi.

Körfez merkezde park ettiği 41 R 1337 plakalı aracı, hırsız yada hırsızlarca bir yıl önce çalınan Seyfullan Cankıran’ın aracı bir türlü bulunamadı.

EN SON DİLOVASI ÇIKIŞINDA GÖRÜLMÜŞ

Aracını bulana ödül vereceğini belirten Seyfullah Çamkıran; “İşten geldim; Kuzey Mahallesi Sakarya Caddesi'ndeki park alanına park ettim. Gece saat 22-23 sıralarında aracımın çalındığı belirtildi. Emniyete bildirdim. Kamara kayıtlarına göre en son Dilovası çıkışında görülmüş. Ancak aradan geçen zamana rağmen çalınan bu aracım bulunmadı. 95 model bu aracımın bulunmasını istiyorum. Bulana ödül vereceğim. Bu aracımı bulanların 0535 232 25 34 numaralı telefona veya emniyete bildirmelerini istiyorum" dedi.

05 Tem 2018 - 20:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.