AK Parti Genel Merkez’i bekliyor

AK Parti kalan ilçe kongrelerinin takvimi için Ankara’dan haber bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda Büyükşehir olan illerin ilçe kongreleri ertelenmişti. Daha önce 14 ve 15 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Derince, Başiskele, Gebze ve Körfez ilçe kongreleri bu talimat sonrası ileri bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu. Kalan ilçe kongrelerin yapılması için genel merkez tarafından haber bekleniyor. Genel merkez onayladığı takdirde AK Parti ilçe kongrelerini bu ay içerisinde tamamlayacak.

Körfez'de Şener Söğüt, Gebze'de İrfan Ayar, Başiskele'de Şahin Talus, Derince'de ise İbrahim Şirin yapılan mülakat sonucunda genel merkez tarafından aday olarak açıklanmıştı.

09 Eki 2017 - 15:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.