Müge Anlı ile Tatlı Sert programından çağrı! Kerpe’de değerli eşyalarınızı kaybetti iseniz!

Kandıra Kerpe plajı çevresinde içerisinde değerli eşyalarının bulunduğu çantayı kaybedenler var ise ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını arayabilir

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında farklı bir duyuru yapıldı. Kandıra Kerpe Plajı çevresinde içerisinde değerli eşyaların bulunduğu bir çanta vatandaşlar tarafından fark edildi. Çantanın içerisinde değerli eşyaların bulunması üzerine Kerpe İlçe Jandarma Komutanlığı da devreye girdi. Çantayı bulanlar, değerli eşyaların sahibini aramak için ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sunucusu Müge Anlı’dan yardım istedi.

EMANETİNİZ EMİN ELLERDE 

Programın sunucusu Müge Anlı, yayında değerli eşyalarını kaybedenlere seslenerek “12 Eylül’de Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kerpe Mahallesi’nde değerli eşyalarını kaybedenler var ise lütfen bizi arasınlar. Emanetleri şuan Kerpe Jandarma Karakolu’nda. Muhtemelen tatile gelenler tarafından unutulduğunu düşünülüyor. İçerisinde ne olduğunu özellikle söylemiyorum” diyerek çağrıda bulundu.

17 Eyl 2020 - 11:17 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.