​Kediyi kurtarmak için denize atladı

Gölcük’te köpeğin kovaladığı kedi denize düştü. İtfaiyenin kurtarmaya çalıştığı kedi kanala girince, bir genç denize atlayarak elindeki file kepçe ile kediyi çıkardı

​Kediyi kurtarmak için denize atladı
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcük Değirmendere sahilinde köpeğin kovaladığı kedi, dün gece denize düştü. Sahilde bulunanlar kedinin denize düştüğünü görünce itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi file kepçe ile kediyi denizden almaya çalışırken, kedi kanala girdi. Kediyi kurtarmak için denize girmek gerekince bir genç gönüllü oldu. Kıyafetlerini çıkaran genç denize atlayarak elindeki file kepçeyi kanalın içerisine sokarak kediyi aldı. Gencin uzattığı file kepçeyi alan itfaiye ekibi kediyi sahildeki parka bıraktı.

21 Ağu 2017 - 11:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.