İzmit’te zulme uğrayan mazlumlar için dua edecekler

İzmit Kadıköy Yeşil Camii’nde her ayın üçüncüsü Pazar günü gerçekleştirilen sabah namazı programında tüm zulme uğrayan mazlumlar için dua edilecek.

HER AYIN ÜÇÜNCÜ PAZAR GÜNÜ

İzmit Kadıköy Yeşil Camii’nde her ayın üçüncü Pazar günü gerçekleştirilen sabah namazı programı Camii İmam Hatibi Recep Dikilitaş tarafından gerçekleştiriliyor. Sabah namazında Kuran’ı Kerim’deki secde ayetleri okunacak ve ardından dualar gerçekleştirilecek. Bu ayın 15'inde gerçekleştirilecek olan sabah namazı programında tüm zulme uğrayan mazlumlar için dua edilecek.

Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ...

13 Ara 2019 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.