Büyükakın, engelli merkezlerini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle programına engelli merkezlerini ekleyerek, ziyaret etti.

Büyükakın, engelli merkezlerini ziyaret etti
Büyükakın, engelli merkezlerini ziyaret etti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, engellilerin üretim sürecine katılımlarını, kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelmelerini ve aynı zamanda ülke ekonomisine de katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Mütevelli Heyet toplantısına katılarak üretim tesislerini gezdi. Ayrıca İzmit’te yer alan Özel İş Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni gezen ve burada engelli bireylerin eğitimleri hakkında inceleme yapan Başkan Büyükakın, oğlu Mehmet’in sürpriz hediyesini de aldı.

KATILAN İSİMLER

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı mütevelli heyet üyelerinin hazır bulunduğu ilk programda Başkan Büyükakın, üretim merkezindeki tüm safhaları gezerek engellilerle bir araya geldi.

“PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İzmit’te yer alan Özel İş Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gezen ve engelli bireyleri yakından tanıyan Büyükakın, “Mutlu Şehir, engelli bireylerin engelsizce yaşadığı bir şehirdir. Engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, onların sosyal hayata ve gündelik yaşama katılımını sağlayacak projeler üretmeye devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını sürdüren Büyükakın’a, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve okul idarecileri eşlik etti.

Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ…

03 Ara 2019 - 16:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.