Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 40 yılı aşkın tecrübeden güç alacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Marmara Belediyeler Birliği çalışanlarıyla tanıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 40 yılı aşkın tecrübeden güç alacağız
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Marmara Belediyeler Birliği , İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Marmara Belediyeler Birliği’nin çalışanlarıyla da bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Marmara Bölgesi, Türkiye nüfusunun yaklaşık üçte birini temsil etmektedir. Türkiye’nin adeta can damarıdır. Sanayi, ekonomi, bilim, kültür ve ticaretin çok önemli bir kısmı bu bölgededir. Marmara Denizi gibi eşsiz bir değer yine bu bölgededir. Marmara Belediyeler Birliğini 70’li yıllarda, Marmara Denizi’nin süratle kirlendiğini gören birkaç belediye başkanı birlikte çareler aramak, önlemler almak için kurmuştur. İşte bu misyonla hareket edeceğiz. Bu yolda bize yardımcı olacak çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan’ın da yer aldığı ziyarette, çalışanlarla tek tek tanışan ve başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Marmara Denizi’ni bir iç deniz olarak daha hassas değerlendirmemiz gerekiyor. Marmara’nın kıyılarında Türkiye’nin dinamosu, lokomotifi konumundaki şehirler bulunuyor. İki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul ve Çanakkale Boğazları hem eşsiz bir değer yaratıyor, hem de hat safhada bir gemi trafiğine ev sahipliği yapıyor” ifadelerini sarf etti. “Sorumluluğumuz büyük” diyerek çalışmalara başladıklarını da dile getiren Büyükakın, “40 yılı aşkın birikim ve tecrübeden alacağımız güçle sürdürülebilir, kapsayıcı bir şehir yönetimi için çalışmaya devam edeceğiz” vurgusu yaptı.

BİRLİKTE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Uzun insanlık yürüyüşünde, bize sunulmuş zaman, mekân ve imkânı yine insanlığın hizmetine sunmak için çabalayacağız. Çalışma arkadaşlarımızın katkısıyla, hep birlikte, eleştirilerin ve örnek çalışmaların yol gösterici mahiyeti doğrultusunda birlikte üretmeye devam edeceğiz. İşimiz çok ancak bizler de çok çalışacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Nezaket amaçlı ziyaret yapılan görüş alışverişin ardından sona erdi.

26 Nis 2019 - 14:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.