Orhan Sarısüleyman: Kutuplaştıran söylemlerden vazgeçmek gerekir

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminden galip çıkan CHP Adayı Ekrem İmamoğlu hakkında yerel seçimlerde Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı olan Orhan Sarısüleyman dikkat çekici bir açıklama yayınladı.

Orhan Sarısüleyman: Kutuplaştıran söylemlerden vazgeçmek gerekir
Haber albümü için resme tıklayın

Nazım Özgün Erbulan

ORHAN SARISÜLEYMAN'DAN 23 HAZİRAN SEÇİMİ YORUMU

Yinelenen 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminden CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun sandıktan galip çıkmasının ardından hem muhalefet hem de iktidar kanadından birçok tebrik mesajı yayınlandı. Kocaeli Trabzonlular Derneği eski Başkanı Orhan Sarısüleyman, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kartepe Belediye Başkan aday adaylığına başvuran Orhan Sarısüleyman sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yayınladı.

'HALKIN İRADESİ YÖNÜNDE SONUÇ'

‘Halkın iradesi yönünde bir sonuç çıktı’ diyen Sarısüleyman, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eder, güzel İstanbulumuz için inşallah hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni eder başarılar dilerim. Türkiye için artık seçim bitmiştir halkın iradesi yönünde bir sonuç çıkmıştır. Demokrasi kazanmıştır, hukuk kazanmıştır” dedi.

'EKONOMİYE ODAKLANMA ZAMANIDIR'

‘Zaman boş laf üretme zamanı değildir’ diyen Sarısüleyman, “Türkiye'nin geleceği için artık kamplaştıran, ayrıştıran, kutuplaştıran söylemlerden vazgeçmek gerekir. Şu bir kez daha anlaşılmıştır ki parti farklılıklarından dolayı insanları hasımlaştırmamak gerekir. Artık ülke olarak ekonomiye odaklanma zamanıdır. Zaman iş ve icraat zamanıdır boş laf üretme zamanı değildir. Zaman Türkiyemizin geleceği için üretim yapma zamanıdır” ifadelerinde bulundu.

Kocaeli siyaset haberleri için tıklayın 

24 Haz 2019 - 15:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.