AK Parti’de başvuru süresi uzatılıyor mu

AK Parti’de yerel seçimler için aday adayı olmak isteyenler için başvuru tarihi 5-12 Kasım olarak belirlendi. Kulislerde konuşulan başvuru süresinin uzatılması hakkında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy açıklamalarda bulundu.

Nazım Özgün Erbulan

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Kocaeli AK Parti’de hafta içi 14 resmi başvuru olurken; başvuru için aday adaylarının hafta sonunu bekledikleri düşünülüyor. Ayrıca genel merkezden gelen, il yönetim kurulu üyelerinin ve ilçe başkanlarının istifa etmemesi kararı aday adaylığı başvuru sayısını daha da düşürdü.

GENEL MERKEZDEN ÖYLE BİR KARAR YOK

5-12 Kasım 2018 tarihlerinde yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süresi uzatılması konusu kulislerde konuşurken konu ile ilgili AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy açıklama yaptı. Eryarsoy, “Şu anlık genel merkezimizden gelen öyle bir karar yok.  Ancak YSK’nın tarihine baktığımızda öyle bir olasılık olduğunu söyleyebilirim” dedi.

09 Kas 2018 - 11:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.