Kandıra Karpuzu satışta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile üretilen Kandıra Karpuzu pazara indi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Kandıra’da yetiştirilen Kandıra Karpuzu’nun üretimini desteklemek için çiftçilere yüzde 50 hibe ile 40 bin adet karpuz tohumu desteğinde bulundu. Hibe ile elde edilen karpuzlar hasat edildi ve her bir karpuz 13 kg olarak çiftçiler tarafından satışa sunuldu.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Hasatlarını yaparak bir yıllık emeklerinin karşılığını alan çiftçiler Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı bu destekten dolayı teşekkür etti. Yüzde 50 hibe ile alınan karpuzlardan oldukça yüksek verim aldıklarını belirten çiftçiler lezzetli karpuzlarını satışa sunmaya başladı.

BOL SULU LEZZETLİ KARPUZ

Yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında sayılan, tüketici tarafından özellikle aranan Kandıra Karpuzu bol sulu, rengi kırmızıdan çok pembeye yakın, seker tadında oldukça lezzetli bir karpuzdur. Bu yüzden tüketiciler tarafından özellikle tercih ediliyor. Sıcak yaz günlerinde susuzluğa iyi gelen karpuz C vitamini bakımından zengin ve vücudun bağışıklık sistemini desteklemekte. C vitamini cildi güneşin zararlı etkilerinden de koruyor.

07 Ağu 2017 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.