AK Parti Kocaeli büyük kongreye 86 otobüs ile gidiyor

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy 18 Ağustos'ta gerçekleşecek AK Parti 6’ncı Olağan Genel Kongre hakkında açıklamalarda bulundu.

Nazım Özgün Erbulan

AK Parti Genel Merkezi 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması talimatı vermesi üzerine Kocaeli AK Parti de açıklamalarda bulundu.. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un İl binasında düzenlediği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Yürütme Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

MİLLETİMİZİN TEYİDİNİ ALDIK

18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek AK Parti 6’ncı Olağan Kongresi hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “6’ncı Olağan Büyük Kongremizi 18 Ağustos’ta gerçekleştireceğiz. 16 Nisan 2017 halk oylamasından sonra 24 Haziran’da da milletimizin teyidini aldık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yuvam dediği partiye geri dönmüştür. AK Parti bir demokrasi şöleni içinde kongresini yapacaktır. Liderimizin öncülüğünde bu kutlu davanın neferi olan bizler bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

BÜTÜN TEŞKİLATLARIMIZLA ANKARA'DA OLACAĞIZ

“Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizler için bir yenilenme” diyen Eryarsoy, “Bizler 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla Ankara’da olacağız. Büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’yi lider ülke yapmak hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz" dedi.

ÖZEL ARABASIYLA GELENLER HARİÇ...

Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur açıklamasında bulunan Eryarsoy," Kongreye Cuma akşamı yola çıkacağız. Saatler farklılık gösteriyor. İlçelerden yola çıkılacak. Özel arabasıyla gidenler hariç 86 otobüs yola çıkacağız. Her zamanki gibi özel hazırlıklarımızı yaptık” diye belirtti.

15 Ağu 2018 - 10:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.