Kocaeli'de Öykü Arin için kök hücre bağışı

Kocaeli’de ilik nakli olmayı bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı başta olmak üzere tüm lösemililer için kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kocaeli'de Öykü Arin için kök hücre bağışı
Kocaeli'de Öykü Arin için kök hücre bağışı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'de Tüm Bel-Sen ve Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubeleri’nin çağrısıyla 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve tüm lösemi hastaları için kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

‘ÖYKÜ ARİN’E UMUT OLALIM’

Nadir görülen Juvenil Miyelomonositik Lösemi hastalığı tanısı konulan ve ilik nakli olması gereken Öykü Arin için, donör olabilmek amacıyla kan bağışında bulunuluyor. Kocaeli’de de yurttaşlar, Öykü Arin için harekete geçti. İzmit Kızılay Kan Alma Birimi’nde Tüm Bel-Sen ve Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubeleri’nin çağrısıyla buluşan vatandaşlar, kan verdi.

Kan verme işlemlerinin öncesinde açıklama yapan Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakamıyoruz, en azından Öykü Arin’e ve diğer lösemili çocuklarımıza umut olalım. Bütün duyarlı vatandaşlarımızı donör olmaya davet ediyoruz” dedi.

KAMPANYAYA ÇOK SAYIDA DESTEK

Kampanyaya CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP, Emek Partisi, Alevi Kültür Dernekleri, Kocaeli Dersimliler Derneği ve Kocaeli Tokatlılar Derneği ve vatandaşlar destek verdi.

12 Oca 2019 - 19:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.