Darıca’da 8 milyon TL’lik arsa satışı ihalesi!

Darıca Belediyesi'ne ait Cami Mahallesi'nde bulunan 3 arsa toplam 8 milyon 231 bin 573 TL bedelle ihaleye çıkarılacak.

Darıca’da 8 milyon TL’lik arsa satışı ihalesi!
Haber albümü için resme tıklayın

DARICA’DA MİLYONLUK İHALE

Darıca Belediyesi'ne ait Cami Mahallesi'nde bulunan 3 arsa ihaleye çıkartılacak. 3 arsa için yapılacak olan ihale Darıca Belediye Binası 3. kat Encümen Odası'nda 17 Aralık saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Kapalı teklif usulü ile açık artırma suretiyle yapılacak olan ihalenin şartname bedeli 250 TL olarak belirtildi. Şartnameler Darıca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.

TOPLAM BEDELİ 8 MİLYON 231 BİN TL

Darıca Cami Mahallesi Ada 2551, Parsel 142'de bulunan arsa 6 milyon 335 bin 689 TL bedel ile, Ada 2551, Parsel 141'de bulunan arsa 1 milyon 114 bin 880 TL bedel ile, Ada 2551 Parsel 88'de bulunan arsa ise 781 bin TL bedel ile ihaleye çıkarılacak.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

06 Ara 2019 - 14:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.