Yazıcıoğlu cinayeti hakkındaki önerge AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi

Meclis'e sunulan aralarında merhum Yazıcıoğlu'nun da yer aldığı faili meçhullerin araştırılmasına ilişkin soru önergesi, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Önergenin tartışıldığı oturuma BBP Lideri Destici'nin katılmaması ise dikkat çekti.

BBP'nin eski lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli isme ilişkin faili meçhul cinayetlerin araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi.

OTURUMA KATILMADI

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in ilk imza sahibi olduğu önerge, AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. OdaTV'nin haberine göre, CHP grubunun önergesine İYİ Parti'den destek gelirken, Mustafa Destici'nin Meclis Genel Kurulu’na önergenin oylanacağından haberi olmasına rağmen oturuma katılmadığı iddia edildi.

26 Ara 2018 - 14:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.