Mahallelilerin 'TIR' isyanı

Körfez Barbaros Mahallesi sakinleri, mahallelerinden geçen TIR’lardan dolayı artık isyan etme noktasına geldiklerini haykırdı

Mahallelilerin 'TIR' isyanı
Mahallelilerin 'TIR' isyanı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Barbaros Mahallesi Kaplan Sokak’ta oturan vatandaşlar, mahalleden hızlı geçen TIR’lardan şikayetçi. Işıklardan bir dakika beklemek istemeyen TIR sürücülerinin adeta kaçma noktası haline gelen mahalleliler bezmiş durumda. TIR şoförleri adeta mahalleliyi bezdirdi. Mahalleliler, Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nun duvarının geçen yıl yapılan itirazlar sonucunda yıktırdığının da altını çizdi. Özellikle kış aylarında TIR’ların hızından dolayı kaçacak yer aradıklarını belirten mahalleli Ramazan Karagöz, "Kışın kaçacak yer arıyoruz. Geçen sene benim annem tırın altında kalıyordu. Işıklardan kaçmak için bu yolu kullanıyorlar. Çocuklarımız mahallede oyun oynayamıyor. Çocuklarımız ve bizler büyük tehlike içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

BİZİ BEZDİRMEK İSTİYORLAR

Belediyeye kaç kere şikayet ettiklerini belirten mahalle sakinleri, "Kimse bize yardımda bulunmadı. Bizi bezdirmek istiyorlar. Artık çözüm bulunmasını istiyoruz. Burayı terk etmeyeceğiz. Çocuklarımız için bir tane park yok. Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile dışarı çıkmasını istiyoruz. Geceleri TIR’ların geçişinden dolayı apartmanlarımız sallanıyor. Adam akıllı evimize gidemiyoruz" şeklinde konuştu.

25 Ağu 2017 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.