Kabine açıklandı dolar fırladı!

Yeni sistemin ilk kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı, dolar fırladı. İşte son durum;

Erdoğan'ın yeni kabineyi açıkladığı sıralarda 4,58 seviyelerinden başlayan dolar 4,68 seviyesine çıktı. Euro ise 5.40 seviyelerinden 5.49’a çıktı.Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyi açıklarken güne 4,50 seviyesinden başlayıp son 4 haftanın en düşük seviyesine gerileyen dolar, yeni kabinenin açıklanmasının ardından yükselişe geçerek 4,68 seviyesine çıktı.

YENİ KABİNE AÇIKLANDIKTAN SONRA DOLAR 4,68'E YÜKSELDİ

Yeni kabinede ekonomi yönetimi baştan aşağı değişirken, dolar/TL 4.6894 seviyesine kadar yükseldi. Euro/TL ise 5,5118 civarına yükseldi.

KABİNE AÇIKLANMADAN ÖNCE 4,58 SEVİYESİNDEYDİ

Dolar kabinenin açıklanması öncesi 4.58 seviyesinde hareket ediyordu.Yeni kabinede eski ekonomi yönetiminden Mehmet Şimşek, Naci Ağbal, Nihat Zeybekci ve Lütfi Elvan yer almadı.

09 Tem 2018 - 23:21 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.