Lütfü Türkkan: Gebze-Halkalı banliyö hattı bu yıl da açılmadı

Gebze-Halkalı banliyö hattının tekrar ertelenmesi ile ilgili İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan açıklamalarda bulundu. Türkkan, “Beceriksizlik, vizyonsuzluk yanında; Kocaeli halkının her seçimde bu beceriksiz İktidara eksilmeden oy vermesinin payı da var bu gecikmede” dedi.

Lütfü Türkkan: Gebze-Halkalı banliyö hattı bu yıl da açılmadı
Haber albümü için resme tıklayın

Nazım Özgün Erbulan

Edinilen bilgilere göre, açılışı 2019 yılının ilk aylarına ertelenen Halkalı-Gebze banliyö hattındaki zemin düzeltme çalışmalarının bittiği ve rayların döşendiği projede, altyapı ve sinyalizasyon çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamen bitirilmesi planlanıyor. Hatta istasyon duraklarına güzergah moderatörleri yerleştirilirken duraklarda da son rötuşlar yapılıyor.

‘İŞTE BURASI KOCAELİ’

Banliyö hattı ile ilgili İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Türkkan,” Bu yıl sonu açılacağı bildirilen Gebze - Halkalı raylı sistemi bu yıl da açılmadı. Dokuz yıl oldu.  Beceriksizlik, vizyonsuzluk yanında; Kocaeli halkının her seçimde bu beceriksiz İktidara eksilmeden oy vermesinin payı da var bu gecikmede. Havalimanı var, uçağı yok; tren yolu var, treni yok. İşte burası Kocaeli” dedi.

30 Ara 2018 - 14:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.