Kuruçeşme tramvay hattı ihaleye çıktı

Akçaray Tramvay Hattını Plajyolu’ndan Kuruçeşme’ye bağlayacak olan “Kuruçeşme Tramvay Hattı Yapım İşi” için ihaleye çıkıldı

Kuruçeşme tramvay hattı ihaleye çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

7 FİRMA TEKLİF VERDİ

Ağustos ayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında onaylanan Kuruçeşme Tramvay Hattı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir Ana Hizmet Binasında E-İhale olarak yapılan ihaleye 7 firma teklif sundu. İhalede en yüksek teklif 116 milyon 774 bin TL ile Metro İstanbul AŞ tarafından verilirken en düşük teklif 61 milyon 321 bin TL ile HLZ Turizm İnşaat ve Gürtur İnşaat ortaklığından geldi.

332 METRE ÇELİK TRAMVAY KÖPRÜSÜ İNŞA EDİLECEK

Plaj yolu - Kuruçeşme arasında yapılacak olan tramvay hattı Plajyolu durağından Kuruçeşme kavşağına doğru D-100 üzerinden 332 metre çelik tramvay köprüsü ile geçecek. Mevcutta bulunan D-100 İstanbul yönüne gidiş için İzmit batı gişeler bölgesi yazıhaneler mevkiinden bağlantı sağlanacak ve Kuruçeşme kavşağı yeniden düzenlenecek. Kuruçeşme Tramvay Hattı Yapım İşi ile İzmit Otogarı’ndan Kuruçeşme’ye ulaşım daha hızlı ve konforlu bir şekilde gerçekleşecek.

21 Eyl 2020 - 14:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.