Bariyerler, vatandaşa tuzak oldu!

İzmit Belediyesi, araç parkını önlemek için yaptığı beton bariyerler, vatandaşlar için adeta tuzak oldu

İzmit Belediyesi’nin yeni uygulamaya koyduğu bir çalışması nedeniyle vatandaşlar, yerden kalkamaz hale geldi. İzmit Belediyesi tarafından geçtiğimiz şubat ayı itibariyle kaldırımlara araç parkını önlemek için özellikle Akçacami Caddesi üzerine dekoratif beton bariyerler konuşlandırdı. Yaklaşık bir aylık çalışma sonrasında caddenin tamamı, belli aralıklarla beton bariyerler konuldu. Araç parkını önlemek için yapılan bariyerler, vatandaşa adeta tuzak oldu.

KOLU KIRILAN BİLE VAR 

Kaldırımlara konulan beton bariyerleri fark edemeyen özellikle yaşlılar ve çocuklar, neredeyse her gün yere kapaklanıyor. Esnaflara bakarak yürüyen bir yaşlı amca da yine bu tuzağa takılıp kendisini yerde buldu. Bu da güvenlik kameraları tarafından da an be an kaydedildi. Çevredeki esnaf ise gün içerisinde birçok kişinin beton bariyerlere takılarak düştüğünü söyledi. Ayrıca esnaf, beton bariyere takılan bazı vatandaşların kolunun kırıldığını söyledi. Hem esnaf hem de vatandaşlar, buna bir çözüm bulunmasını istiyor.

18 Nis 2018 - 11:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.