Kemal Kılıçdaroğlu, Fatma Kaplan Hürriyet'ten acil proje istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin örnek İstanbul seçimine kadar hayata geçirmelerini istedi. Peki İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ilk örnek projesi ne olacak?

Serhat Güneş

KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin kazandığı 262 belediyeden seçim dönemi öncesi hazırladıkları örnek projelerin bir kısmını hızla hayata geçirmelerini istedi. CHP’DE belediyelerin hızlı icratleri ile İstanbul'daki seçim kampanyasına da katkı sağlayacağı düşüncesi hakim. CHP yönetiminde bulunan bu belediyelerin hızlı ve hayatı kolaylaştırıcı projeleri hayata geçirmesini isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yolla İstanbul'daki seçmene iyi hizmet mesajı vermeyi çalışacak.

HÜRRİYET’İN İLK PROJESİ NE OLACAK?

Kocaeli’de 15 yıl aradan sonra, Fatma Kaplan Hürriyet Başkanlığında kazandığı İzmit Belediyesinde Hürriyet’in 39 günlük süreçte hayata geçireceği örnek projenin ne olacağı merak konusu oldu.

Fatma Kaplan Hürriyet haberleri için tıklayın

15 May 2019 - 12:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.