Nazım Özgün Erbulan
AK PARTİ KOCAELİ İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
Törene, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl eski başkanları Abdullah Eryarsoy, Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
‘HAKKI TESLİM ETMEK İÇİN YAPIYORUM’
Törende ilk konuşma yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’ye örnek oldu. Her zaman Kocaeli Türkiye ortalamasının üstünde yer almıştır. Bunları sizlerin gönlünü yapmak için söylemiyorum. Bunları gerçekten hakkı teslim etmek için yapıyorum” dedi.
‘TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM’
Ellibeş’ten sonra açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Güzel bir Ramazan’ın ardından Rabbimiz bizi bayrama ulaştırdı. Rabbim nice nice bayramları birlik, beraberlik içerisinde hepimize göstersin. Güzel bir şehirde yaşıyoruz. Emeği geçen bütün başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum; geçmiş dönem il, ilçe başkanlarımıza teşekkürü borç bilirim. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerinde bulundu.
‘ÇOK GÜZEL BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ’
Milletvekilleri adına konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Kurulu Üyesi Emine Zeybek, “Bayramı kutluyoruz ama içimiz buruk kutluyoruz. İçimiz rahat değil. Müslüman, mazlum ülkelerden acı haberler geliyor. Hepinizin aileniz ve sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.
Çok güzel bir teşkilata sahibiz. Çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Kocaeli olarak İstanbul’un seçimlerinde bize büyük bir görev düşüyor. Sizlerden ricamız İstanbul’da ne kadar eş, dost varsa hepsini ziyaret etmeniz. Anket çalışmasında gördük ki seçime gitmeyen seçmenler AK Parti seçmenleri. Karşı tarafı zaten görüyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.