İzmit Belediyesi taleplere anında müdahale ediyor

İzmit Belediyesi vatandaşların isteklerine ve şikayetlerine hızlıca müdahale ediyor. Belediyenin vatandaşlarla olan ilişkisini ve iletişimini kuvvetlendirmek halkın içinde bulunduğu sorunlara çözüm olabilmek için hizmete sunulan Whatsapp İletişim Hattı’na gelen mesajlar değerlendirilip belediye ekiplerince anında çözüme kavuşturuluyor.

İzmit Belediyesi taleplere anında müdahale ediyor
İzmit Belediyesi taleplere anında müdahale ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

FATMA KAPLAN HÜRRİYET’E VE BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Çukurbağ Mahallesi Bahariye Cad.1 Oya Çıkmazı No:6’da yaşayan Burak Yaşar isimli vatandaş sabah 09.00’da Whatsapp İletişim Hattı üzerinden talepte bulundu. Bulunduğu talebe bir buçuk saat içinde müdahalede bulunuldu. Evinin bahçesinde yapılan budama işlemi sonucunda oluşan çöp ve ağaç artıklarının toplanmasını isteyen Burak Yaşar, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi karşısında şaşırdı. Durumdan memnun olduğunu sosyal medya hesaplarından paylaşan Burak Yaşar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplerine teşekkür etti.

EVDE BAKIM HİZMETİ TALEBİNDE BULUNDU

Kadıköy Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş Whatsapp İletişim Hattı üzerinden komşusu için belediyenin Evde Bakım Hizmeti’nden faydalanma talebinde bulundu ve ilgili müdürlük hemen harekete geçerek vatandaşın talebine karşılık verdi.

GÜZEL VE YAŞANABİLİR İZMİT

Bu hizmetin vatandaşlar tarafından memnuiyetle karşılanmasının kendilerine büyük bir mutluluk yaşattığını açıklayan İzmit Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, bilgi ve önerileri için vatandaşlara teşekkür etti. Whatsapp İletişim Hattı uygulamasının daha güzel ve daha yaşanabilir bir İzmit için önemine değindi.

Diğer İzmit haberleri için tıklayın.

31 Tem 2019 - 13:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.