Kayalı’ya Kandıralı gençlerden destek

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tuğman Kayalı, Kandıra’ya yaptığı ziyarette gençlerin sevgi gösterileri ile karşılaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem Milletvekili adayı Tuğman Kayalı seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Mantarlar, Pelitpınarı ve Seyitali Köyleri’ne giderek esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden milletvekili adayı Tuğman Kayalı özellikle Kandıralı gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kayalı, 24 Haziran seçimlerine son 3 gün kala yaptığı ziyarette CHP heyecanının Kandıralıları da sardığını ifade etti.

GENÇLERİN İLGİSİ

CHP Kandıra İlçe Örgütü Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette milletvekili adayı Kayalı, vatandaşların sorunlarını dinledi. İktidara yönelik şikayetlerini dile getiren Kandıralılara seçimlere sayılı günlerin kaldığını hatırlatan Kayalı, özellikle sandık ve seçim güvenliğini en iyi şekilde sağlayabilmek adına herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade etti.

22 Haz 2018 - 12:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.