AK Kadınlardan stant çalışması

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları, şehrin farklı noktalarında kurdukları stantlar ile vatandaşlarla ulaşıyor, 31 Mart seçimleri için destek istiyor

AK Kadınlardan stant çalışması
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları, Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibi stant çalışmalarıyla da hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de 31 Mart Yerel seçimlerinde Gönül Belediyeciliğinin devamı için destek istiyor. Kurulan stantlarda aynı zamanda, partiye üye olmak isteyen vatandaşların da üye kayıtları da alınıyor.

CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK

Stant çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, “İzmit artık AK Parti’nin kalesidir. Halkımız yapılan hizmetleri gördükçe bizlere olan teveccühünü her geçen gün arttırdı.  İzmit’te milletimiz Cumhur İttifakının yanında. İzmit Belediye Başkan Adayımız Mimar Sibel Gönül’e teveccüh çok fazla” ifadelerini kullandı.

12 Mar 2019 - 13:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.