Körfez'de pes dedirten görüntü: Kamerayı görünce atıkları geri topladılar

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde boş araziye atık bırakmak isteyen şahıslar, çevredeki vatandaşın güvenlik kameralarını göstermesi üzerine geri adım attı. Araziye indirdikleri atıkları yeniden kamyonete yükleyen şahıslar, bölgeden ayrıldı.

Körfez'de pes dedirten görüntü: Kamerayı görünce atıkları geri topladılar
Körfez'de pes dedirten görüntü: Kamerayı görünce atıkları geri topladılar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre, Güney Mahallesi Eriş Sokak'a kamyonetle gelen bazı kişiler, araçtaki hacimli atıkları bölgedeki boş araziye boşaltmak istedi. Bu sırada durumu fark eden duyarlı bir vatandaş, duruma müdahale etti. Vatandaşın bölgede güvenlik kameralarının bulunduğunu hatırlatması ve kameraları işaret etmesi üzerine şahıslar, araziye indirdikleri atıkları tekrar kamyonete yükleyerek bölgeden uzaklaştı.

Körfez'de pes dedirten görüntü: Kamerayı görünce atıkları geri topladılar

Belediyeden "kameralı" sıkı takip

Öte yandan Körfez Belediyesi, çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan gelişigüzel atık dökümlerine karşı mücadelesini sürdürüyor. İlçe genelinde özellikle boş arsalara, yol kenarlarına ve belirlenen alanların dışına döküm yapan kişiler, belediye tarafından çeşitli noktalara kurulan güvenlik kameralarıyla anbean takip ediliyor. Yapılan incelemelerin ardından çevreyi kirlettiği tespit edilen şahıs ve araç sahipleri hakkında ilgili idari işlemler ve cezai yaptırımlar uygulanıyor.

Körfez'de pes dedirten görüntü: Kamerayı görünce atıkları geri topladılar

24 Eyl 2026 - 14:01 - Asayiş

Muhabir  Iha Ajans


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.