Kocaelispor-Samsunspor maçı öncesi dostluk görüntüsü!

Kocaelispor ile Samsunspor karşılaşması öncesinde iki takım taraftarları bir araya gelerek dostluk mesajı verdi. Samsunspor Şehzadeler Grup Lideri Hikmet Şimşek, “Anadolu, Anadolu’yla güçlü” diyerek kardeşliğin sürmesi gerektiğini söyledi.

Kocaelispor ile Samsunspor’un karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde iki takım taraftarları anlamlı bir buluşmaya imza attı. Kocaeli’ye gelen Samsunspor taraftarları ile yeşil-siyahlı taraftarlar gün boyunca bir araya gelerek sohbet etti, iki Anadolu kulübü arasındaki kardeşlik mesajını sahaya çıkmadan önce verdi.

Samsunspor Şehzadeler Grup Lideri Hikmet Şimşek, Kocaeli’de kendilerine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, iki taraftar grubu arasındaki bağın güçlenerek sürmesi gerektiğini ifade etti.

GÜN BOYU BİRLİKTE VAKİT GEÇİRDİLER
Kocaelispor taraftarlarıyla maç öncesinde bir araya geldiklerini aktaran Hikmet Şimşek, buluşmanın yalnızca maç öncesi bir ziyaret olmadığını, Anadolu kulüpleri arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi açısından da önemli olduğunu söyledi.Şimşek, “Bütün gün beraberdik, oturduk, sohbet ettik. Anadolu’nun gücünü göstermeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte de konuştuk. Anadolu’nun güçlü gruplara ihtiyacı var” dedi.

“ANADOLU, ANADOLU’YLA GÜÇLÜ”
Şimşek, farklı şehirlerdeki taraftar gruplarının birbirleriyle kuracağı güçlü ilişkilerin Anadolu kulüplerine katkı sağlayacağını dile getirdi. Samsunspor ve Kocaelispor’un yanı sıra Antalyaspor, Eskişehirspor ve Sakaryaspor gibi kulüpleri de örnek gösteren Şimşek, “Samsunspor olsun, Kocaelispor olsun, Antalyaspor olsun, Eskişehir olsun, Sakaryaspor olsun… Hepsini söyleyebiliriz. Anadolu, Anadolu’yla güçlü. Bundan sonraki süreçte beraber olacağız. Dostluk kazanacak” ifadelerini kullandı.

GÜLER VE ÖZCAN’A ÖZEL TEŞEKKÜR
Kocaeli’de karşılaştıkları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileten Şimşek, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler ile tribün lideri Ulaş Özcan’ın yanı sıra Kocaelispor taraftarlarına da teşekkür etti. Şimşek, “Başta Enver Başkan olmak üzere, liderimiz Ulaş kardeşim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İnşallah bu dostluk, bu kardeşlik bütün ülkeyi sarar. Herkes kardeşlik ve dostluk duygusunu yaşar. İnşallah dostluk kazanır” diye konuştu.

SAHA İÇİNDE REKABET, TRİBÜNDE DOSTLUK
Maç sonucunun iki taraftar grubu arasındaki ilişkinin önüne geçmemesi gerektiğini belirten Şimşek, kurulan dostluğun karşılaşmanın ardından da sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Şimşek, “Sonuç ne olursa olsun biz bu duyguyu hiçbir zaman kaybetmemeyi düşünüyoruz. Antalyaspor’la devam eden, Samsunspor’un da dahil olduğu güzel bir bağ kurmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“İYİ OLAN KAZANSIN AMA BİZ KAZANACAĞIZ”
Karşılaşmanın saha içerisindeki bölümünde ise hedeflerinin galibiyet olduğunu açıkça dile getiren Şimşek, Samsunspor’un üç puanla ayrılmasını istediklerini söyledi.Şimşek, “Mücadele önemli. Bizi destekleyeceklerini düşünüyoruz. Çok teşekkür ediyorum. Dostluk devam ediyor, abi kardeşlik devam ediyor. İyi olan kazansın ama biz kazanacağız” dedi.Kocaelispor ile Samsunspor karşılaşması öncesindeki taraftar buluşması, iki Anadolu kulübünün tribünleri arasında saha rekabetinin ötesinde dostluk ve kardeşliğin de mümkün olduğunu gösteren anlamlı bir buluşma olarak dikkat çekti.

06 Eyl 2026 - 18:32 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.