TEKNOFEST'e ücretsiz seferler başladı

Gölcük’te düzenlenen TEKNOFEST Mavi Vatan etkinlikleri için İzmit Körfezi’nde üç farklı güzergahta ücretsiz deniz seferleri yapılırken, 9 farklı noktadan da ring ulaşımı sağlanıyor.

TEKNOFEST'e ücretsiz seferler başladı
TEKNOFEST'e ücretsiz seferler başladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Pazar gününe kadar sürecek olan festivale vatandaşların karayolu trafiğine girmeden ulaşabilmesi amacıyla İzmit Körfezi'nde üç farklı güzergahta deniz ulaşımı sağlanıyor. Gün boyu ücretsiz olarak devam eden seferler; İzmit 1 Mart Vapur İskelesi ile Gölcük İskelesi, Tütünçiftlik İskelesi ile Değirmendere İskelesi ve Derince İskelesi ile Kavaklı İskelesi arasında gerçekleştiriliyor. İzmit 1 Mart Vapur İskelesi'nden saat 07.15'te başlayan seferler gün boyunca 30 dakika arayla karşılıklı olarak sürdürülürken, Gölcük'ten İzmit'e son vapur ise 21.15'te hareket ediyor.

TEKNOFEST'e ücretsiz seferler başladı

ÖZEL ARAÇLAR İÇİN 9 NOKTADAN RİNG SEFERİ

Festivale özel araçlarıyla katılmak isteyen ziyaretçiler için ise belirlenen otopark alanlarından ücretsiz ring seferleri düzenleniyor.
Buna göre ziyaretçiler araçlarını; Gölcük Eski Sanayi, Necati Çelik Devlet Hastanesi, Yüzbaşılar Sahili, Roma Mezarı/Konca Karavan Otoparkı, Yeniköy Tır Parkı, Tütünçiftlik Otoban Üstü, Tütünçiftlik Sahili, İzmit Sahil Otoparkı (NCity) ve Yeniköy 2'nci otopark alanlarına bırakarak ring araçlarıyla etkinlik alanına ulaşabiliyor.

TEKNOFEST'e ücretsiz seferler başladı

# izmit

21 Ağu 2026 - 15:08 - Gündem

Muhabir  Iha Ajans


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.