Vefa Gecesi öncesinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus başkanlığında hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. İlçe başkanları ve İl İcra Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda programın hazırlıkları ele alındı.Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, partisinin 25 yıllık siyasi geçmişinde millet odaklı hizmet anlayışının ön planda olduğunu belirtti.
"DAVA VE YOL ARKADAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELECEĞİZ"
Talus, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti, kuruluşundan bu yana odağına milletini almış, hizmet ve eser üretmeyi kendisine şiar edinmiş bir harekettir. Bu anlayışla geride bıraktığımız 25 yılda sayısız eser ve hizmeti milletimizin istifadesine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerin her birini, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yol arkadaşlarımızın üstün gayretleri ve fedakârlıklarıyla gerçekleştirdik. Kuruluş yıl dönümümüz kapsamında Salı akşamı düzenleyeceğimiz Vefa Gecesi’nde, AK Parti’mizi Kocaeli’de bugünlere taşıyan dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Mazimizle bağımızı koparmadan, tecrübemizi ve birikimimizi geleceğe taşıyarak atiyi yine hep birlikte inşa edeceğiz."
GEÇMİŞTEN BUGÜNE TEŞKİLAT MENSUPLARI BULUŞACAK
Kocaeli’de gerçekleştirilecek Vefa Gecesi’nde, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren teşkilatlarda çeşitli görevler üstlenen çok sayıda isim bir araya gelecek. Geçmiş dönemlerde görev yapan il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensuplarının davet edileceği programa, hayatını kaybeden İl İstişare Kurulu yöneticilerinin aileleri de katılacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından organize edilen geceyle, partinin 25 yıllık siyasi geçmişinde görev alan ve emek veren isimlerin bir araya getirilmesi amaçlanıyor. Program kapsamında teşkilat mensupları arasındaki bağların güçlendirilmesi ve geçmişten edinilen deneyimlerin gelecek döneme aktarılması hedefleniyor. Kocaeli teşkilatı, Vefa Gecesi’nin ardından Ankara’da düzenlenecek AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü programına katılım sağlayacak.

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.