Başiskele’de motokuryenin boşanma notu trafiği hareketlendirdi

Başiskele’de D-130 Karayolu’nda ilerleyen motokuryenin motosikletinin arkasındaki esprili mesaj, diğer sürücülerin dikkatini çekti. “Boşandım, mutluluğum için kornaya bas” yazısını görenler peş peşe korna çaldı.

Başiskele’de motokuryenin boşanma notu trafiği hareketlendirdi
Video için play'e tıklayın

Başiskele’de D-130 Karayolu’nda motosikletiyle ilerleyen bir motokuryenin aracının arkasındaki mesaj, yoldaki sürücülerin ilgisini çekti. Esprili ifadeyi gören sürücüler, motokuryenin çağrısına korna çalarak karşılık verdi.

MOTOSİKLETİN ARKASINA DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Motokurye, motosikletinin arka bölümüne “Boşandım, mutluluğum için kornaya bas” ifadelerinin yer aldığı bir not astı. D-130’da seyir sırasında yazıyı fark eden sürücüler, beklemedikleri mesaj karşısında hem şaşırdı hem de gülümsemekten kendini alamadı.

D-130’DA KORNA SESLERİ YÜKSELDİ

Mesajı gören bazı sürücüler, motokuryeye destek vermek amacıyla peş peşe korna çaldı. Kısa sürede renkli görüntülere sahne olan yolculuk, çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti. O anlar, trafikte bulunan kişiler tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntüler kısa sürede yoğun etkileşim alırken, motokuryenin esprili mesajı da kullanıcıların ilgisini topladı.

01 Ağu 2026 - 11:18 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.