İzmit'te iki aile birbirine girdi! Mahalle savaş alanına döndü

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde dün gece iki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede şiddet olayına dönüştü. Kadın ve çocukların da sürüklendiği arbedede mahalle sakinleri büyük panik yaşadı

İzmit'te iki aile birbirine girdi! Mahalle savaş alanına döndü
Video için play'e tıklayın

İzmit’in en hareketli yerleşim yerlerinden Mehmet Ali Paşa Mahallesi, dün gece saatlerinde tehlikeli anlara sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, komşu iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözel tartışma, tansiyonun bir anda yükselmesiyle kontrolden çıktı. Tarafların sokağa dökülmesi üzerine gerilim tırmandı ve tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR ARADA KALDI
Sokak ortasında yaşanan arbede, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, giderek büyüyen kavgayı ayırmak ve tarafları sakinleştirmek için hamle yapan kadınların ile çocukların çaresizce çığlık attığı ve yoğun çaba sarf ettiği görüldü.


YARALANANLAR OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Tozun dumana katıldığı ve kontrolün tamamen kaybolduğu olayda, kavgayı yatıştırmaya çalışan ya da o esnada sokakta bulunan bazı kadın ve çocukların da darp edilerek zarar gördü. Gece saatlerinde yükselen bağrışmalar ve gürültülerle yataklarından fırlayan mahalle sakinleri, yaşanan tanıklık karşısında derin endişe yaşadı. Mahallede büyük tedirginliğe yol açan olay, araya giren vatandaşların müdahalesiyle güçlükle yatıştırıldı.

# izmit, oldu

21 Tem 2026 - 11:53 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.