TEM Otoyolu kapandı: D-100 trafiği felç oldu

Kocaeli TEM Otoyolu'nun Muallimköy Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasında gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin alternatif güzergah olarak D-100 Karayolu'nu kullanması, İzmit yönünde trafiği durma noktasına getirdi.

Büyütmek için resme tıklayın

ALTERNATİF GÜZERGAHLARA YÖNELDİLER

TEM Otoyolu'nda Muallimköy Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasında İstanbul ve Ankara yönlerinde sürdürülen üstyapı yenileme ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi. D-100 Karayolu'nu kullanan araçların yoğunluğu ise İzmit istikametinde uzun trafik kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

D-100 Karayolu'nun İzmit istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, sürücüler dakikalarca trafikte beklemek zorunda kaldı. Yaşanan yoğunluğa tepki gösteren vatandaşlar, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istedi. Üstyapı yenileme ve onarım çalışmalarının sona ermesinin ardından bölgedeki trafiğin normale dönmesi bekleniyor.

10 Tem 2026 - 16:17 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.