Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

Körfez Belediyesi ekipleri, Yukarı Hereke bölgesinde orman arazisi üzerine yapılan ve yapımı devam eden 3 kaçak yapıyı yıktı

Körfez’de kaçak yapıya geçit yok
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde özellikle kırsal bölgelerde kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Kent merkezinde hasarlı yapıları tek tek yıkan, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Körfez Belediyesi, diğer yandan da ilçe genelinde ve özellikle kırsal bölgelerdeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.


TEK TEK YIKILDI


Kırsal alanlarda imara aykırı ve orman arazisi içerisinde yer alan üç yapıyı tespit eden ekipler, gerekli yasal mevzuatın tamamlanması ile birlikte yıkım işlemi gerçekleştirdi. Zabıta ve jandarma ekiplerinin de yer aldığı yıkımda, kaçak yapılar Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışmalar sonrasında yıkıldı.

25 Tem 2024 - 15:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.