Büyükakın'dan yeni valiye tebrik, eski valiye teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Valiliği'ne atanan İlhami Aktaş'ı tebrik etti, Malatya Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz'a da teşekkür etti

Büyükakın'dan yeni valiye tebrik, eski valiye teşekkür
Haber albümü için resme tıklayın

Resmi Gazete’de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Buna göre Çanakkale Valisi İlhami Aktaş  Kocaeli Valiliğine atanırken Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valiliğine atandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Kocaeli Valisi olarak atanan İlhami Aktaş'a tebrik, Malatya Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz'a da teşekkür mesajı paylaştı. Büyükakın mesajında "Cumhurbaşkanımız Sn.
@RTErdogan’ın tensipleriyle Malatya Valisi olarak atanan Valimiz @ SeddarYavuz’u tebrik ediyorum. Şehrimize yaptığı hizmetler için kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. İlimize Vali olarak atanan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı da tebrik ediyor, şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

10 Tem 2024 - 00:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.