Ayşe Ateş Özgür Özel ile yeniden görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugün ikinci kez görüştüğü Ayşe Ateş konuya ilişkin sosyal medya hesabından ''Bana, Özgür Özel’i anlat, derseniz lafı hiç uzatmadan “insan” derim. İnsanlığını kaybetmeyenlere selam olsun!'' açıklamasını yaptı.

Ayşe Ateş Özgür Özel ile yeniden görüştü
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Aralık 2022'de Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Sinan Ateş cinayeti davasının ilk duruşması 1 Temmuz'da yapılacak olup, duruşma öncesinde Ayşe Ateş, Özgür Özel ile görüşerek destek aldı.

AYŞE ATEŞ'TEN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM

Görüşmenin ardından Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, bizi makamında kabul etti. Sayın Özel, duruşma günü bizimle olacağını ve bu siyasi cinayetin bütün yönleriyle aydınlanacağı son ana dek de bir adım geri atmayarak yanımızda duracağını tekraren ifade etti. Huzurundan daha umutlu, daha cesur, daha inançlı ve daha güçlü ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bana, Özgür Özel’i anlat, derseniz lafı hiç uzatmadan 'insan' derim. İnsanlığını kaybetmeyenlere selam olsun!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

# chp

25 Haz 2024 - 08:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.