Pişmaniyeler Tutuş'tan!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, pişmaniye atölyesine girdi, "Bugün pişmaniyeler benden" diyen Tutuş o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Tutuş'un paylaşımına beğeni yağdı.

Pişmaniyeler Tutuş'tan!
Pişmaniyeler Tutuş'tan!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından vites yükselten Muharrem Tutuş, saha çalışmalarına devam ediyor. İzmit için en güçlü adaylardan birisi olan ve yaptığı ziyaretlerle, çalışmamalarla dikkatleri üzerine çeken Tutuş geçtiğimiz gün bir paylaşımda bulundu. Pişmaniyenin başkenti olan İzmit'te pişmaniye atölyesini ziyaret eden Tutuş Pişmaniyenin tüm yapım aşamalarında tek tek yer aldı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak " "Bugün pişmaniyeler benden. Biz İzmitliyiz, İzmit pişmaniyenin başkenti. Bu anlamda ne yaptığımızı ve yapacağımızı bilerek, önümüzdeki dönem markamızı en iyi şekilde tüm dünyaya duyuracağız” notunu düştü. Tutuş'un paylaşımına beğeni yağdı. 

Pişmaniyeler Tutuş'tan!

Pişmaniyeler Tutuş'tan!

Pişmaniyeler Tutuş'tan!

Pişmaniyeler Tutuş'tan!

Pişmaniyeler Tutuş'tan!

21 Mar 2024 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.