MHP İl Başkanı Demirbaş'tan YRP İl Başkanı Taştan'a: Akli dengesi yerinde değil

MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş YRP İl Başkanı Ali Taştan'ın sözlerine "Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğüm YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, sokaklarda YRP dışında parti göremediklerini ifade etti. Kendisi sokaklara o kadar çıkmıyor olacak ki 7/24 sahada var güçleriyle çalışan Cumhur İttifakı’ndan bir haber. " sözleriyle cevap verdi

MHP İl Başkanı Demirbaş'tan YRP İl Başkanı Taştan'a: Akli dengesi yerinde değil
Haber albümü için resme tıklayın

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan Genel Başkan Fatih Erbakan'ın da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada sahada en aktif çalışan partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu ve sokaklarda YRP dışında bir parti göremediklerini  ifade etmişti. Ali Taştan'ın bu açıklamalarına cevap MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'tan geldi. Demirbaş Taştan'ın Cumhur İttifakı'ndan bir haber olduğunu belirterek şunları söyledi:

HALKIMIZIN GÖZÜNÜ BOYAMAYA ÇALIŞAN BU ZİHNİYETLERE...

"Dün ilimizde gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi (YRP) aday tanıtım toplantısında akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğüm YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, sokaklarda YRP dışında parti göremediklerini ifade etti. Kendisi sokaklara o kadar çıkmıyor olacak ki 7/24 sahada var güçleriyle çalışan Cumhur İttifakı’ndan bir haber. Dün sözde gerçekleştirecekleri ‘esnaf ziyareti’ programını parti yürüyüşüne çevirip var güçleriyle çalışan Cumhur İttifakı stantlarını gördüklerinde selam dahi vermemelerinden gözlerini gerçeklere ne kadar kapattıklarını anlayabiliyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde, omuz omuza sahalarda vatandaşlarımızla, esnaflarımızla görüşüp dertlerini sıkıntılarını dinliyor çözüm üretmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bizler, yalan yanlış şekilde halkımızın gözünü boyamaya çalışan bu zihniyetlere hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde adım adım yürümeye devam edecek, Allah’ın izniyle alnımız ak bir şekilde seçim sürecimizi zaferle taçlandıracağız.”

02 Mar 2024 - 13:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.