Sanat Akademisi, öğrencileri sanatla buluşturuyor

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde Marmara Koleji öğrencileriyle ‘Sanat Söyleşisi’ gerçekleştirdi.

Sanat Akademisi, öğrencileri sanatla buluşturuyor
Haber albümü için resme tıklayın

 Kentin sanata açılan kapısı İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde Sanat Akademisi Müzik Bölümü öğretmenleri, Uluslararası Fırst Lego Leugue  Turnuvası’na katılacak olan Marmara Koleji öğrencileriyle ‘Sanat Söyleşisi’nde buluştu. Söyleşiye İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Aktürk de katıldı.

Sanat Akademisi, öğrencileri sanatla buluşturuyor


ÖĞRENCİLER MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR

Sanat Akademisi’nde gerçekleşen sanat söyleşisinde müzik bölümü öğretmenleri müzikle alakalı bilgiler verirken, öğrenciler de akıllarındaki tüm soruları sorma fırsatı buldu. Söyleşi sonrası Sanat Akademisi öğretmenleri öğrencilere kısa bir müzik performansı sergilediler. Marmara Koleji öğrencileri ve öğretmenleri de Sanat Akademisi müzik öğretmenlerine hediye takdim ederken, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e de bu fırsatı sundukları için teşekkür ettiler.

18 Oca 2024 - 09:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.