MHP'li İlker Kazan Gölkay Park'ı sordu!

MHP Meclis Üyesi İlker Kazan İzmit Belediyesi meclis toplantısında Gölkay Park’ın ne zaman hizmete gireceğini sordu.

MHP'li İlker Kazan Gölkay Park'ı sordu!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi ocak ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in katılmadığı toplantıda 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis oturumunu Başkan Vekili Çetin Sarıca yönetti.

“NE ZAMAN HİZMETE GİRECEK”

 MHP Meclis Üyesi İlker Kazan verdiği önerge ile Gölkay Park’ı sordu. İzmit’in cazibe merkezi olan Gölkay Su Kayakları Parkı ve Tesisleri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet seçildikten sonra ilgilenilmeyince tesisin birçok noktası bakımsız bir hale bürünen ve şu anda bakım aşamasında olan Gölkay Park için verilen Önergede şu ifadeler yer aldı, “

Belediyemizin  yapım aşamasında olan Gölkay park için;

1-İnşaat süresi bittimi?

2-Ödemesi yapıldımı?

3-Teslim alındımı?

4-Teslim alınmadıysa neden alınmadı?

5-Alındı ise nezaman hizmete girecek?” önergeye yazılı cevap verilmesine karar verildi. 

03 Oca 2024 - 15:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.